Finley zoekt een nieuw thuis

Voor tricolor reu Finley zijn wij op zoek naar een nieuw thuis. Finley is bij Shelley Kidz geboren op 5 mei 2010.  Finley is een lieve, trouwe hond en een allemansvriend. Hij kan goed alleen thuis zijn. Finley kan goed met katten overweg. Hij is dol op spelen met een bal of tak en loopt graag lange afstanden. Hij is in goede gezondheid. Er is met hem de basis-en vervolgcursus gedaan bij een gecertificeerde hondenschool.

Hierdoor luistert hij goed naar commando’s als zit, af, naast, blijf etc.

Mede vanwege zijn leeftijd heeft Finley moeite in de omgang met kleine kinderen. Daarom hebben de huidige eigenaren in het belang van de kindjes en in het belang van Finley besloten een nieuw thuis voor hem te zoeken. De omgang met kinderen vanaf circa 8 jaar en ouder is goed.

 

Het doet de baasjes  groot verdriet om afscheid te nemen van Finley. Zij hopen langs deze weg een goed nieuw onderkomen voor hem vinden.

Heeft u vragen, neem dan contact met mij op.

Dit bericht is geplaatst in - Foto's nest Mable 2010. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *