Pups Rubey en Stevie ‘uitgevlogen’

Jeetje, wat zijn die 8 weken voorbij gevlogen. De puppels van Rubey en Stevie zijn ‘uitgevlogen’ naar hun nieuwe baasjes. Stuk voor stuk weer vertrouwde adressen en allen ook in het bezit van een Shelley Kidz hondje(s). Wij wensen hen allen een mooie toekomst toe met Lonney, Mickey en Raeven. Laurey vliegt niet uit want die blijft bij ons wonen.

MICKEY
RAEVEN

Foto’s week 4 – 8

Geplaatst in 2022 - nest Rubey Stevie, Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Stevie, 2 – 4 weken

Op 23 februari jl. zijn de puppen van Rubey en Stevie geboren. Het zijn 3 teefjes en 1 reutjes. Moeder en pups maken het goed. De pups groeien als kool en ontwikkelen zich prima. De oogjes zijn nu open en het viertal begint gezellig hun omgeving te verkennen. Binnenkort verhuizen ze dan ook naar de puppyren want de werpkist wordt écht te klein.

Jullie vragen zich mogelijk af waarom er van dit nest zo weinig berichten/foto’s zijn geplaatst. Dat vind ik zelf ook spijtig maar het komt helaas door de drukte ten tijde van deze nestperiode.

Geplaatst in Uncategorized | 2 reacties

Lieve Cherrey…..

Vandaag is het 6 maart en dat is de dag dat jij jouw 14e verjaardag zou vieren. Helaas, het mocht niet zo zijn.

4 januari jl. hebben wij afscheid van je moeten nemen. We denken vandaag speciaal aan jou en branden een kaarsje als herinnering aan jou lieve Cherrey. We missen je zo.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Stevie, 11 dagen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Stevie.

Op woensdag 23 februari 2022 zijn de puppy’s van onze Rubey en Stevie (Loving Collies) geboren. Het zijn 3 tricolor teefjes en 1 tricolor reutje. Pups en hun mams maken het goed. De pups zijn inmiddels 11 dagen jong/oud. Hierbij de eerste foto’s.

Geplaatst in 2022 - nest Rubey Stevie | Een reactie plaatsen

Afscheid van Cherrey

4 januari jl. hebben wij toch nog vrij onverwacht afscheid genomen van onze Cherrey. Het gezwel in haar neus groeide explosief waardoor haar rechteroog volledig dicht zat. Daarnaast vloeide er constant dik bloed uit haar neus. We merkten ook dat ze moeite had met ademhalen en af en toe kreunde van de pijn. We wilden onze lieverd onnodig lijden besparen.

Cherrey is rustig in geslapen op de leeftijd van 13 jaar en 10 maanden.

Ze heeft een mooi leven gehad en heeft ons 3 prachtige nesten gegeven. Twee van Bowie (Loving Collies, Marian van Loo) en 1 nest van Pauillac (Unicorn Collies, Miep van Dulken).

Rust zacht lieverd, dat heb je verdiend. Wij hebben bijna 14 jaar van elkaar mogen genieten. Dank daarvoor.

Geplaatst in Uncategorized | 1 reactie

Pups Ibbey en Stevie vliegen uit.

Afgelopen weekend nog lekker een paar dagen met de pups naar de camping in Langraaf geweest. Wat hebben ze genoten en wat een nieuwe indrukken hebben ze opgedaan. Nu vliegen ze uit en kunnen wij terug kijken op 8 mooie weken met deze geweldige pups. Mede dankzij de goede zorgen van mamma Ibbey hebben de 2 mannekes een prachtige start gemaakt. Wij wensen Jamie, Ashki en hun baasjes een mooie toekomst toe.

Geplaatst in Nest Ibbey 2021 | Een reactie plaatsen

Pups Ibbey en Stevie, 6.5 weken

Geplaatst in Nest Ibbey 2021 | Een reactie plaatsen

Pups Ibbey en Stevie

Jaimie en Ashki alweer bijna 5 weekjes jong……

Jaimie

Ashki

Geplaatst in Nest Ibbey 2021 | 2 reacties

Pups Ibbey en Stevie, week 4

Geplaatst in Nest Ibbey 2021 | Een reactie plaatsen