Zomaar wat zomerfoto’s 2019

Cherrey

Ibbey

Rubey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in 2019 Algemeen | Een reactie plaatsen

Finley heeft zijn nieuwe thuis gevonden

Wij zijn blij te kunnen melden dat Finley onlangs zijn nieuwe thuis heeft gevonden.

Wij danken iedereen die zich heeft ingezet om een gouden mandje voor Finley te vinden. Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest. Mede namens Finley en zijn baasjes, nogmaals onze welgemeende dank.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Finley zoekt een nieuw thuis

Voor tricolor reu Finley zijn wij op zoek naar een nieuw thuis. Finley is bij Shelley Kidz geboren op 5 mei 2010.  Finley is een lieve, trouwe hond en een allemansvriend. Hij kan goed alleen thuis zijn. Finley kan goed met katten overweg. Hij is dol op spelen met een bal of tak en loopt graag lange afstanden. Hij is in goede gezondheid. Er is met hem de basis-en vervolgcursus gedaan bij een gecertificeerde hondenschool.

Hierdoor luistert hij goed naar commando’s als zit, af, naast, blijf etc.

Mede vanwege zijn leeftijd heeft Finley moeite in de omgang met kleine kinderen. Daarom hebben de huidige eigenaren in het belang van de kindjes en in het belang van Finley besloten een nieuw thuis voor hem te zoeken. De omgang met kinderen vanaf circa 8 jaar en ouder is goed.

 

Het doet de baasjes  groot verdriet om afscheid te nemen van Finley. Zij hopen langs deze weg een goed nieuw onderkomen voor hem vinden.

Heeft u vragen, neem dan contact met mij op.

Geplaatst in - Foto's nest Mable 2010 | Een reactie plaatsen

Afscheid van Mac

Vanavond hebben we afscheid genomen van Artrix Mac of the Shelley Kidz. Zoon van onze Mable en Ted (Still the one of the Loving Collies). Mac was niet alleen een heel mooie hond, hij was ook erg lief een aanhankelijk. Een hond waarvan wij veel plezier en liefde hebben ontvangen. Hij heeft een prachtig leven gehad bij Marga en haar gezin. Hiervoor zijn wij hen ook bijzonder dankbaar. Wij wensen Marga en haar gezin dan ook veel sterkte toe met dit grote verlies.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Shiko week 8

Dit weekend zijn de pups van Rubey en Shiko verhuisd naar hun nieuwe thuis. Blue vertrekt pas vrijdag ivm de vakantie van zijn nieuwe baasje.

Supertrots ben ik op Rubey. Wat een super moedertje is ze toch. Ook deze pups heeft ze tot in de puntjes toe verzorgd. Top meissie! Zo goed van jou! Ook Ibbey heeft laten zien dat het moederen haar niet vreemd is. Rubey heeft veel hulp van haar gehad. Wat prachtig om de samenwerking van deze twee te mogen aanschouwen. Ben ook zo benieuwd hoe Ibbey het zal ervaren als ze zelf pups heeft.

BLUE

JASZMINN

JIMMEY

JOHNNEY

KAYA

SADY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij feliciteren de baasjes met hun nieuwe puppekind en wensen hun allen een mooie toekomst toe. Sady, Kaya, Jimmey, Blue, Johnney en Jaszminn, wij hebben 8 geweldige weken met jullie mogen beleven. Wij wensen jullie een prachtig leven toe.

 

 

Geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018 | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Shiko, week 7

Dit is de laatste week dat de puppy’s bij ons verblijven. Komend weekend verhuizen ze naar hun nieuwe baasjes.

We boffen dat de Herfst zich van zijn mooie kant laat zien. We hebben prachtige zonnige dagen gehad en ook voor deze week zijn de voorspellingen bijzonder gunstig. De pups genieten er ook van en zijn nagenoeg de hele dag in de tuin te vinden.

Geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018, Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Shiko, week 5 en 6

We zitten inmiddels in week 6.

Wij zijn heel blij dat pup Jimmey zijn mandje heeft gevonden bij Baukje en Wietse. Net als zusje Sady (Jackey) verhuist Jimmey over 2 weekjes naar Friesland.

De pups doen het bijzonder goed. We zijn begonnen met zindelijkheidstraining, wennen aan vreemde geluiden en leren ’s nachts door te slapen. Het gaat ze allemaal goed af. Het zijn hele stabiele, vrolijke en nieuwsgierige hondjes.                                                              Vandaag zijn we naar de dierenarts geweest voor gezondheidscontrole en 1e entingen. Alles en allemaal prima in orde. Nu nog naar de oogarts en dan zijn de pups klaar om de wijde wereld in te gaan. Maar eerst nog groeien.

   

 

 

Geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018 | Een reactie plaatsen

Nog beschikbaar, Bluemerle reutje Jimmey. Still available, bluemerle male Jimmey.

Nog beschikbaar is bluemerle reutje Jimmey (op dit moment 5 weekjes jong).

Still available. Bluemerle male Jimmey  (at this moment 5 weeks).

 

Geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018 | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Shiko week 4

De pups ontwikkelen zich in razend tempo. Ze groeien als kool en iedere dag is er wel iets nieuws te ontdekken. Het is echt genieten om dat kleine spul groter te zien groeien. Iedere dag met hen is een feestje.

Geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018, Uncategorized | Een reactie plaatsen

Puppy’s Rubey en Shiko week 3

Week 3 zit er ook al weer op. Afgelopen week zijn de oogjes en oortjes goed open gegaan. Het waggelen heeft plaatsgemaakt voor lopen en de pups hebben nu ook elkaar ontdekt. Voorzichtig proberen ze wat met elkaar te spelen.  Ze krijgen nu 3 x daags pap wat ze zelfstandig uit de puppytrog eten.  Voor alle pups staat er nu een mandje klaar bij hun nieuwe baasjes. Die zijn natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Daar waar mogelijk zijn die dan ook al op bezoek geweest.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen