Over ShelleyKidz

ShelleyKidz is de naam van onze kennel welke is gehuisvest in een klein dorp genaamd Schijf. Het dorp behoort tot de gemeente Rucphen en is gelegen in de luwte van de West-Brabantse stedenrij.
Schijf ligt in een vrijwel aaneengesloten gebied van bossen en heide en dankzij dit natuurschoon is onze gemeente zeer in trek bij wandelaars en fietsers.
Ook onze honden kunnen dagelijks genieten van dit prachtige natuurschoon en ravotten er maar al te graag op los.

ShelleyKidz streeft ernaar om eens in de één à twee jaar een nestje te fokken.
We beschikken over voldoende ruimte in en om ons huis om de puppies temidden van ons gezin en andere honden op te voeden. Al snel kunnen de pups kennismaken met de gemoedelijke omgeving van ons dorp, de uitgestrekte heide en de vrije natuur van de bossen. Een waar paradijs staat tot hun beschikking waardoor ze de eerste weken van hun verdere leven op een bijzondere wijze ervaren.

Wij vinden het bijzonder plezierig als u ons een keer wilt bezoeken. Neem vooraf even contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan heten we u bijzonder welkom.

Marleen Lamé – van Raffen

7 reacties op Over ShelleyKidz

 1. avatar Conny Ruurs schreef:

  Beste Marleen Lamé – van Raffen

  Afgelopen september hebben wij na bijna 14 jaar afscheid moeten nemen van onze lieve Collie Bacchus.
  We hebben er heel veel verdriet van gehad en we hadden besloten geen andere hond meer te nemen.
  Het is echter zo vreemd en leeg zonder hond dus we zijn op deze beslissing teruggekomen.
  Nu zijn we op zoek naar een lieve en gezonde pup om hopelijk weer zoveel jaar van te genieten.
  Onze Bachhus was een tri-color reu en we hebben besloten om dit keer voor een bleu-merle teefje te gaan.
  Dit omdat mijn man bang is dat we te veel gaan vergelijken als de hond van hetzelfde geslacht of kleur is.
  Ik zou graag willen weten of jullie binnenkort een nestje verwachten en ik zou graag op de wachtlijst geplaats worden.

  Groeten Conny

  • avatar Marleen schreef:

   Hallo Conny en familie,

   Bedankt voor je bericht en interesse in onze kennel. Wat triest dat jullie afscheid hebben moeten nemen van jullie Bacchus. Hij heeft wel een prachtige leeftijd mogen halen. Bijna 14!

   Op dit moment hebben wij geen pupjes. Het eerstvolgende nest hopen wij te verwachten van onze Cherrey. Zij heeft vorig jaar met Koninginnedag een tricolor/bluemerle nestje gehad.
   E.e.a. is natuurlijk afhankelijk wanneer zij weer loops wordt. Vast staat dat zij natuurlijk weer een tricolor/bluemerle nestje krijgt. Met alle liefde en plezier wil ik jullie op de wachtlijst zetten. Een garantie dat er ook een bluemerle teefje geboren zal worden kan ik je helaas niet geven. Gelukkig gaat de natuur in deze haar eigen weg.

   Als je me een e-mail stuurt met daarin jullie adres en telefoonnummer dan neem ik jullie op in de wachtlijst. Vanzelfsprekend informeer ik jullie als Cherrey gedekt is cq wie de pappa van de pups gaat worden.

   Nogmaals dank voor je bericht en graag tot mails.

   Marleen

 2. avatar Ankie van Nispen schreef:

  Beste Marleen,
  Eind juli 2012 wil ik graag een hond aanschaffen omdat ik er dan voldoende tijd voor heb. dan stop ik namelijk met werken.Mijn keuze is gevallen op het karakter van de schotse herdershond.
  Is het mogelijk dat we een keer komen kijken bij u en eventueel ons op de wachtlijst laten plaatsen? Wij wonen in Roosendaal, dus dat is dichtbij.

  vriendelijke groeten, Ankie en Jan

 3. avatar gertjan bens schreef:

  beste marleen
  mijn ouder zijn moeteel in bezit van drie honden een boemer een schotse herders collie en yorkshe terrier maar de collie is dus de grootste van drie als we dan gaan spelen met de honden dan kunne de twee klienste honden niet mee spelen omdat de collie ze iedere keer om ver loopt daarom wil mijn moeder verassen met een schotse herders collie vrewachten jullie mechin binne kort een nestje gr gertjan bens

  • avatar Marleen schreef:

   Gertjan,

   Bedankt voor je bericht en interesse in Shelley Kidz. Wij verwachten momenteel geen pups.
   Dat zal op z’n vroegst niet eerder zijn dan in het najaar. Ik adviseer je de site van SHV De Collie Club (www.collieclub.nl) en van Schotse Herder Vrienden(www.schotseherdervrienden.nl) in de gaten te houden voor een pup van een verantwoorde adres/kennel. Mochten er nesten beschikbaar zijn dat wordt er op deze sites melding van gemaakt.

   Succes ermee en groeten,
   Marleen

 4. avatar G Vink schreef:

  Geachte heer, mevrouw,

  Mijn naam is Gabriëlle Vink en woonachtig in Emmeloord. Samen met mijn ouders ben ik opzoek naar een schotse collie pup. Onze voorkeur gaat uit naar een Blue Merle collie. Het geslacht maakt ons niet uit.

  Op dit moment zijn wij met onze derde collie bezig. Vanaf 1988 tot heden hebben wij onder meer een tricolor (Amerikaans) collie Reno, Sable (Amerikaans) collie Duke en Blue Merle collie (Engels) Luna. Deze collies zijn allemaal herplaatsers. Nu vinden wij het tijd worden voor een pup.

  Mocht u een pup hebben welk in de kleur is die wij zoeken zou u ons op de hoogte willen houden of op een wachtlijst willen zetten?

  Met vriendelijke groet,

  Gabriëlle Vink

  • avatar Marleen schreef:

   Beste Gabrielle,

   De pups uit het nest van 13 maart jl. zijn inmiddels allemaal uitgevlogen. Dit betekent dat ik helaas geen pup beschikbaar heb voor jullie.
   Natuurlijk kan ik jullie op de wachtlijst zetten maar het eerstvolgende nest verwachten wij pas over anderhalf tot 2 jaar. Ik denk niet dat jullie zo lang willen/kunnen wachten.
   Ik verwijs je dan ook graag naar de rasvereniging http://www.nederlandsecollieclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *