Over ShelleyKidz

ShelleyKidz is de naam van onze kennel welke is gehuisvest in een klein dorp genaamd Schijf. Het dorp behoort tot de gemeente Rucphen en is gelegen in de luwte van de West-Brabantse stedenrij.
Schijf ligt in een vrijwel aaneengesloten gebied van bossen en heide en dankzij dit natuurschoon is onze gemeente zeer in trek bij wandelaars en fietsers.
Ook onze honden kunnen dagelijks genieten van dit prachtige natuurschoon en ravotten er maar al te graag op los.

ShelleyKidz streeft ernaar om eens in de één à twee jaar een nestje te fokken.
We beschikken over voldoende ruimte in en om ons huis om de puppy’s temidden van ons gezin en andere honden op te voeden. Al snel kunnen de pups kennismaken met de gemoedelijke omgeving van ons dorp, de uitgestrekte heide en de vrije natuur van de bossen. Een waar paradijs staat tot hun beschikking waardoor ze de eerste weken van hun verdere leven op een bijzondere wijze ervaren.

Wij vinden het bijzonder plezierig als u ons een keer wilt bezoeken. Neem vooraf even contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan heten we u bijzonder welkom.

Marleen Lamé – van Raffen

2 reacties op Over ShelleyKidz

 1. avatar Yvonne Haitsma-de Jager schreef:

  Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een langharig vriendje, dat kan voor ons alleen maar een collie zijn. Ons gezin is niet compleet zonder… We willen heel graag een blue merle reu.

  Hebben jullie fokplannen?

  Hartelijke groet,
  fam. Haitsma

  • avatar Marleen schreef:

   Dag Yvonne,

   Dank voor bericht en interesse in ShelleyKidz.
   Nee, wij hebben geen fokplannen. Ik verwijs je daarom graag naar http://www.nederlandsecollieclub.nl alwaar je een lijst van fokkers terug kan vinden.
   Ik adviseer je je aan te melden bij deze fokkers om zo binnen afzienbare tijd in aanmerking te kunnen komen voor een Collie pup.

   Succes en groeten,
   Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *