mooi weertje!

Hallo allemaal,wat een lekker weertje gisteren.We zijn lekker naar het bos geweest,Sem, m’n vrouwtje en ik,en natuurlijk namen we ook de bal mee.We gaan iedere dag naar het bos maar het is wel veel leuker als de zon schijnt of als dat gekke witte spul er is.(sneeuw!)
Hoe is het met jullie shelleykidz?,we zijn wel met veel he?Hier is alles goed,ik ben nu bijna 2 jaar,en volgens Jose ben ik een heel mooi vrouwtje geworden.
Hebben jullie ook zoveel namen?Ik wel,ik heet Tess maar ook muis,meisje ,troela en lach niet,inieminiemuis!!Erg he,maar ik denk dat ze het goed bedoelen.We hebben nog steeds veel lol samen, Sem en ik.Ik krijg wel eens op m’n kop van hem maar meestal heb ik het voor het zeggen.Hij is best wel een watje,een sulletje!Dat is niet aardig van me want hij helpt mij wel altijd als er andere honden naar me toe komen.Ik ben dan het watje!!
Ik blijf het liefst thuis en ga ook liever niet naar een ander bos,mijn fijnste plekje is tegen de bank en aan de voeten van Jose.En als ik dan ook nog op mijn buik gekroeld wordt dan ben ik zoo gelukkig!
Ze zeggen wel eens dat ze mijn gebruiksaanwijzing vergeten zijn,dus Marleen heb jij ze nog?!
We komen in mei natuurlijk ook naar de puppendag,leuk om jullie allemaal te zien.
Groetjes Tess,Sem,Klaas en Jose.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 reacties op mooi weertje!

 1. avatar Monique schreef:

  Wat is Tess toch een mooie meid geworden.
  Ik zie wel dat spelen met de bal in de familie zit.
  Maar die gebruiksaanwijzing wil ik dan ook wel hebben die van ons is zoek we hebben alleen de chineese uitvoering nog

 2. avatar Marleen schreef:

  Hallo Tess en familie,

  Wat leuk om weer een bericht van je te ontvangen. Wat zien jullie er GOED uit! En wat een prachtige vacht heb je gekregen.
  Mooi hoor, je moeder kan trots op je zijn. Ik ben dat in ieder geval wel. Je bent uitgegroeid tot een mooie dame.
  Sem is volgens mij weer behoorlijk afgeslankt. Of lijkt dat maar zo?
  Fantastisch dat jullie ook naar de puppendag komen. Ik ben nu al nieuwsgierig om jullie weer ‘live’ te zien. We hebben al veel aanmeldingen dus het zal gezellig druk worden. Jullie zullen veel familieleden ontmoeten.
  Weet je, die gebruiksaanwijzing hebben Klaas en José helemaal niet nodig. Want als jij een beetje op je mams lijkt dan kunnen jouw baasjes met alle gemak al ‘lezen en schrijven’ met jou.
  Nou dag lieve muis, meis, inieminimuis, troela ………………………… Tess, tot gauw.

  Lieve groetjes, Marleen

 3. avatar Marjolein schreef:

  De (voorlopige) gebruiksaanwijzing hier:
  Een bal aan een touwtje om mee te gooien of lekker samen aan te trekken.
  Heel veel buiten spelen, als het kan de hele middag.
  Een stel voeten, die stil blijven staan zodat ik er rustig op of tussen kan gaan liggen.
  En niet te vergeten ’s avonds het kind of het baasje op de bank.
  Daar kan ik dan zo lekker tegenaan gaan liggen.
  Gaat ze me vanzelf wel aaien en dan kan mijn dag niet meer stuk.
  Liefs en tot gauw
  Gispy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *