Bericht van Gispey

Hallo lieve mama, Marleen en alle anderen,

Ik moest jullie even een berichtje sturen. Het baasje is toch zo trots op mij. Een tijdje terug zijn we samen op cursus gegaan. Omdat ik al zoveel dingetjes van Sweety geleerd had hoefde ik niet meer naar de puppycursus. Ik mocht meteen mee doen met de grote honden. In het begin vond ik dat best wel een beetje spannend (soms als ze heel hard gingen blaffen werd ik zelfs een beetje bang). Eerst ging Imke alleen mee om te kijken maar na een paar lessen mocht zij met mij gaan oefenen. Zien jullie wel hoe goed ik op let?

 

 

 

En nu heb ik samen met Imke mijn diploma gehaald.

 

Knap van ons hè?

 

De meneer van de cursus zei dat ik de jongste van allemaal was maar dat ik het heel goed gedaan had. Natuurlijk gaan we samen ook naar de volgende cursus. Zaterdag mogen we al beginnen. Het lijkt me best leuk want het baasje zegt dat we dan ook gaan apporteren. Met de bal kan ik dat al wel.

Samen met Sweety ga ik iedere dag een keertje wandelen met de bal. Het baasje gooit de bal dan weg en sweety en ik doen dan een wedstrijdje wie het eerst de bal heeft. Meestal win ik wel en dan mag ik de bal naar het baasje terugbrengen. Als Sweety wint ga ik gewoon aan haar staart trekken. Gelukkig vindt Sweety dat meestal niet erg. We zijn nog steeds echte vriendjes.

groetjes, en een dikke knuffel voor iedereen

Gispey

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *