Update puppy’s Cherrey

Ondanks haar enorme strijdlust het leven niet los te laten is ons kleine dappere bluemerle teefje (Honney Bonney) gisteren overleden. De behandeling van de dierenarts leek in beginsel te werken maar vrijdagavond verslechterde haar conditie super snel. We hebben haar nog geprobeerd te helpen door haar weer extra vocht toe te dienen. Helaas, het mocht niet baten. Die nacht heb ik haar in m’n hals gelegd en al kroelend is ze zachtjes overleden. Wij vinden het enorm spijtig dat we dit lieve vechtertje niet zullen zien opgroeien. We zijn trots te kunnen terugkijken op 2 dagen waarin we kennis hebben mogen maken met dit hondje met karakter en ……………………………….dat geeft ons weer moed.                                      Wij wensen Lonie, de toekomstige eigenaresse,  heel veel sterkte toe. Ik weet hoezeer zij zich  verheugd had op dit mooie meisje.

Terwijl ik dit type hoor ik de pups van Cherrey heerlijke droomgeluidjes maken. Het zijn 5 prachtige hondjes, ieder al met zijn/haar eigen karaktertje. Leuk, dat je dat nu al kan waarnemen. Ze groeien alle 5 bijzonder goed, mede door de super verzorging van mamma Cherrey.

Hieronder wat fotootjes van de afgelopen 2 dagen.

DSCF5500 DSCF5509 DSCF5510 DSCF5523 DSCF5526 DSCF5527 DSCF5529 DSCF5530 DSCF5534 DSCF5535 DSCF5537

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Cherrey 26-02-2014. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *