Update puppy’s Cherrey

Ondanks haar enorme strijdlust het leven niet los te laten is ons kleine dappere bluemerle teefje (Honney Bonney) gisteren overleden. De behandeling van de dierenarts leek in beginsel te werken maar vrijdagavond verslechterde haar conditie super snel. We hebben haar nog geprobeerd te helpen door haar weer extra vocht toe te dienen. Helaas, het mocht niet baten. Die nacht heb ik haar in m’n hals gelegd en al kroelend is ze zachtjes overleden. Wij vinden het enorm spijtig dat we dit lieve vechtertje niet zullen zien opgroeien. We zijn trots te kunnen terugkijken op 2 dagen waarin we kennis hebben mogen maken met dit hondje met karakter en ……………………………….dat geeft ons weer moed.                                      Wij wensen Lonie, de toekomstige eigenaresse,  heel veel sterkte toe. Ik weet hoezeer zij zich  verheugd had op dit mooie meisje.

Terwijl ik dit type hoor ik de pups van Cherrey heerlijke droomgeluidjes maken. Het zijn 5 prachtige hondjes, ieder al met zijn/haar eigen karaktertje. Leuk, dat je dat nu al kan waarnemen. Ze groeien alle 5 bijzonder goed, mede door de super verzorging van mamma Cherrey.

Hieronder wat fotootjes van de afgelopen 2 dagen.

DSCF5500 DSCF5509 DSCF5510 DSCF5523 DSCF5526 DSCF5527 DSCF5529 DSCF5530 DSCF5534 DSCF5535 DSCF5537

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Cherrey 26-02-2014. Bookmark de permalink.

4 reacties op Update puppy’s Cherrey

 1. avatar Monique schreef:

  Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies , ik weet dat jullie alles op alles hebben gezet om haar een mooie toekomst te geven en voor Lonie ook heel veel sterkte want dit is ook voor haar een enorme klap.
  Nu gaan we maar lekker genieten van de andere pups.

  Groetjes Monique en Rob en een dikke knuffel van Fender en Dougglass

 2. avatar Miep van Dulken schreef:

  Hallo Marleen
  Jammer dat het kleine meisje het niet heeft gered.
  Na alle zorg heeft het niet mogen baten, maar nu met wat meer rust kan je volop genieten van de andere 5 pups. Ze zien er super uiten de blue merles ook zo mooi getekend. Geef mama en haar kroost een dikke knuf. Ook van papa Pauillac. XXX

 3. avatar Diane Feijt schreef:

  Heel erg jammer dit verlies Marleen maar troost je met de gedachte dat je alles hebt gedaan wat in je macht lag om Honney Bonney te redden. Sterkte.
  Gelukkig zijn daar nog 5 andere pups om de komende tijd van te genieten.
  Lieve groet Diane.

 4. avatar Marjolein Driessen schreef:

  Och Marleen…….
  Vrijdag was je nog vol goede moed. Honney had het moeilijk maar met een beetje geluk zou ze het wel redden.
  Een klein vechtersbaasje.
  En dan toch heb je haar moeten laten gaan.
  Ik weet dat jullie alles voor haar gedaan hebben wat jullie maar konden doen. Helaas hoort loslaten daar soms ook bij.
  Ik wens jullie veel sterkte met dit verlies.
  Een grote knuffel van Gispey voor jullie allemaal en leve groetjes van Marjolein en familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *