Update puppy’s tot en met 16 maart

Ik heb een drukke week achter de rug waardoor het bijwerken van de site wat achterop is geraakt. Met puppy’s gaat het super. De oogjes zijn deze week open gegaan wat voor de pups betekent dat er een ‘wereld’ voor ze is open gegaan. Waggelend ontdekken ze hun omgeving en elkaar. Het is zo schattig om ze met elkaar te zien spelen. Indien de gelegenheid zich voordoet zal ik er een filmpje van maken. Vanmorgen vroeg had ik een filmpje geschoten maar dat is helaas te donker uitgepakt.

Gisteren hebben ze voor het eerst pap gekregen. De schaaltjes waren in een mum van tijd leeg. Vandaag krijgen ze weer 1 x pap. Komende week breiden we de  papvoedingen uit zodat we geleidelijk aan op Rodi kunnen overgaan.

Hieronder wat plaatjes van afgelopen week.

DSCF5666 DSCF5664 DSCF5662 DSCF5660 DSCF5631 DSCF5669 DSCF5668 DSCF5619 DSCF5603 DSCF5602

 

DSCF5598 DSCF5599

Dit bericht is geplaatst in Nest Cherrey 26-02-2014. Bookmark de permalink.

2 reacties op Update puppy’s tot en met 16 maart

 1. avatar Diane Feijt schreef:

  Wat worden het al heerlijke moppies, ze zien er prachtig uit.
  Voor mij toch even geen collie er bij helaas.
  We zijn behoorlijk aan het tobben met Onslow, zijn darmflora wil maar niet op orde komen, steeds diarree en ellende dus zal er voorlopig ook geen bezoekje bij jullie inzitten zolang ik niet weet wat er precies aan de hand is met Onslow, wil het risico niet lopen om ook maar enige besmetting over te brengen.
  Heel erg jammer maar verwen me dan maar met foto’s, is ook heel erg leuk.
  Lieve groet en knuffels aan de oudjes en jonkies, Diane.

 2. avatar Marleen schreef:

  Diane, wat sneu dat jullie zo tobben met Onslow. Ik hoop dat hij snel opknapt zodat jullie ons binnenkort een bezoekje kunnen brengen.

  Tot die tijd probeer ik je met foto’s te verrassen.

  grtz, Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *