Pups zijn ‘uitgevlogen’

Met Pasen zijn de pups van Cherrey en Pauillac uitgevlogen. We kijken terug op 8 fantastische weken met deze wonderbaarlijke kleine schepseltjes. Wat hebben we genoten van ze! Het was in één woord geweldig! Wat een prachtig nest. Mede door Cherrey, wat een heerlijk toegewijd moedertje is ze toch.

Heel blij zijn wij dat alle pups een nieuwe warme mand en hun weg naar hun nieuwe thuis hebben gevonden. Wij wensen de pups en hun nieuwe baasjes een prachtig mooie toekomst toe waarin ruimte is voor heel veel plezier met elkaar.

En nu…………..is het stil in huis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bericht is geplaatst in Nest Cherrey 26-02-2014. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *