Clark

Clark Magnum of The New Enterprise, 28-05-1994 / 19-11-2007

Clark’s moeder was Lady Brendenbury vd Jeugdkant en zijn vader was Pelido Morse.

Op het moment dat ik dit stukje schrijf is het 22 mei 2007, wat betekent dat Clark over een paar dagen de respectabele leeftijd van 13 jaar bereikt. Al 13 jaar mogen wij genieten van de aanwezigheid van deze bijzondere hond. Enthousiast, vrolijk, avontuurlijk, trouw en super sociaal zijn de kenmerken van onze Clark.

Met zijn betoverende en charmante persoonlijkheid weet hij zich bij iedereen geliefd te maken en is hij een echte alle mans vriend.

Clark is eigenlijk altijd goed gemutst, maar raakt emotioneel van slag als hij geconfronteerd wordt met gezag, een strenge aanpak, ruzie, geschreeuw of elke vorm van tegenwerking die zijn rustige leventje verstoort.

Ondanks zijn hoge leeftijd presteert hij het nog om achter de bal aan te rennen en hij loopt nog twee keer per dag ons rondje door het bos, samen met Shelley, Mable en Abbey. We zijn ons bewust dat de tijd voor hem gaat dringen. Met de dag wordt hij strammer en stijver, glanst zijn vacht minder, wordt zijn gezichtsvermogen slechter en hij is zo goed als doof. Hij schijnt er zelf nog geen hinder van te ondervinden en wij hopen dan ook dat hij en wij nog een tijdje van elkaar mogen genieten.

Afscheid
Op 19 november hebben wij afscheid moeten nemen van onze Clark. ’s Morgens heeft hij een zwaar herseninfarct gehad met desastreuze gevolgen.Om hem verder lijden te besparen hebben wij hem ’s middag rustig laten inslapen. Wij mochten van hem 13.5 jaar onherroepelijke liefde en trouw ontvangen. Wij verliezen in hem een kanjer van een hond en zullen hem missen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *