Update puppy’s, 19 maart 2017

Morgen is het alweer een week geleden dat de puppy’s van Rubey en Shiko werden geboren. Zo’n eerste week is toch altijd een beetje spannend. Pas geboren puppy’s zijn immers erg kwetsbaar en zijn volkomen afhankelijk van de goede zorg van hun moeder. Wat dat aangaat hebben ze het goed getroffen met mamma Rubey. Ze is een bijzonder zorgzaam moedertje. Ze verliest haar pups geen moment uit het oog en houdt haar omgeving scherp in de gaten. Ze zorgt ervoor dat de pups met een lekker vol buikje kunnen gaan slapen en,………………………..kunnen groeien.

De zusjes

De broertjes

Dit bericht is geplaatst in Rubey 2017. Bookmark de permalink.

Een reactie op Update puppy’s, 19 maart 2017

  1. avatar Margriet schreef:

    Hoi Marleen

    Wat leuk de 2 zusjes, ik heb al een lichte voorkeur, maar ik kies over 2 weken
    Het zijn echt mooie pups.

    Gr. Margriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *