Puppy’s Rubey en Shiko, 5 weken

O help, de tijd vliegt voorbij. Morgen zijn de puppekinders alweer 5 weken. Ze ontwikkelen zich nu in een rap tempo. Moedermelk heeft plaatsgemaakt voor vast voer. Met name pap met dobbelsteentjes brood en gemalen puppybrokjes. Maar ook de vleesmaaltijd gaat erin als pap. Het liefst zijn ze de hele dag buiten de puppyren en en gaan ze hun eigen weg.

Dat kan natuurlijk niet altijd want ook wij moeten weleens even weg.

Oeps, een commentaar dat ze dan geven………………………..

 

Hierbij wat fotootjes van de afgelopen dagen. Ik probeer morgen nog wat foto’s te maken. Die van vandaag zijn namelijk niet goed gelukt.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Rubey 13-03-2017. Bookmark de permalink.

2 reacties op Puppy’s Rubey en Shiko, 5 weken

  1. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nest. Fijn dat het zo goed gaat. Wij hebben sinds 14 april ook weer een pup. Hij heet Senja, is een blue merle reu en komt van Henk en Alette. Wij genieten weer van ons mannetje.

    • avatar Marleen schreef:

      Dank jullie wel. Wat leuk dat jullie weer een blue reutje hebben. Ja, ik had op Facebook gezien dat Henk en Alette een mooi nest hadden. Geniet van jullie puppekind. En wie weet, zien we elkaar nog eens. Lieve groetjes van ons twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *