Pups Rubey en Shiko vliegen uit

De pups van Rubey en Shiko zijn dit weekend ‘uit gevlogen’  naar hun nieuwe thuis. De afgelopen 8 weken zijn omgevlogen. Het waren 8 intensieve, maar ook 8 heerlijke weken waarin wij zo veel mogelijk van de pups hebben genoten. Trots ben ik op Rubey die deze klus heeft geklaard en heeft laten zien een super moedertje te zijn.                  

Ik wil graag Miep en Harry bedanken voor het vertrouwen. Ze kunnen trots zijn op hun Shiko en zijn kinderen.  En ik wil graag mijn man bedanken voor zijn geweldige hulp gedurende de laatste weken. Zonder zijn ondersteuning had ik me geen raad geweten.

We kunnen terugkijken op een leuke tijd en hopen dat de pups dit ook zo hebben ervaren. Het was een bijzonder gemakkelijk, leuk en gezellig nest en ik hoop dat de nieuwe baasjes de pups zo ook gaan ervaren.

Ik feliciteer Dolinda en Paul, Margriet en Nico, Ineke en Jack, Natallia, Jahkob en Maria met hun pup en wens ze allen een bijzonder mooie toekomst toe.

Ibbey

Ikaey

Immey

Irvey

Izzey

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Rubey 13-03-2017. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *