Afscheid van Chrissey

Gisteren bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Chrissey.

Chrissey (06.03.2008) was een dochter van onze Abbey en zusje van onze Cherrey. Wij wensen Juliette en Flynn heel veel sterkte toe met dit groot verlies/verdriet.

 

Goedenavond Marleen,

Chrissey is vandaag in geslapen. Gisteren kon de dierenarts niet thuis komen, en omdat ik graag wou dat het thuis gebeurde was het verzet naar vandaag.

Bedankt dat u haar mij had toevertrouwd, zij was mijn steun en toe verlaat en we waren zo,n beste maatjes met elkaar dat we elkaar aanvoelden. Zij kon troost bij mij vinden en ik bij haar. En met vreugde konden we samen genieten.

 

Ik heb met liefde voor haar gezorgd en verzorgd, en heb er geen moment spijt van.

Flynn kwam ook bij haar liggen en samen namen we afscheid. Het ging best wel snel, en zij had daar niet van geleden en is vrij snel ingeslapen. Hij is nu wat van slag maar samen komen wij er wel boven op.

Nogmaals bedankt, Juliëtte en Flynn

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *