Puppy’s Rubey en Shiko, week 5 en 6

We zitten inmiddels in week 6.

Wij zijn heel blij dat pup Jimmey zijn mandje heeft gevonden bij Baukje en Wietse. Net als zusje Sady (Jackey) verhuist Jimmey over 2 weekjes naar Friesland.

De pups doen het bijzonder goed. We zijn begonnen met zindelijkheidstraining, wennen aan vreemde geluiden en leren ’s nachts door te slapen. Het gaat ze allemaal goed af. Het zijn hele stabiele, vrolijke en nieuwsgierige hondjes.                                                              Vandaag zijn we naar de dierenarts geweest voor gezondheidscontrole en 1e entingen. Alles en allemaal prima in orde. Nu nog naar de oogarts en dan zijn de pups klaar om de wijde wereld in te gaan. Maar eerst nog groeien.

   

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *