Puppy’s Rubey en Shiko week 8

Dit weekend zijn de pups van Rubey en Shiko verhuisd naar hun nieuwe thuis. Blue vertrekt pas vrijdag ivm de vakantie van zijn nieuwe baasje.

Supertrots ben ik op Rubey. Wat een super moedertje is ze toch. Ook deze pups heeft ze tot in de puntjes toe verzorgd. Top meissie! Zo goed van jou! Ook Ibbey heeft laten zien dat het moederen haar niet vreemd is. Rubey heeft veel hulp van haar gehad. Wat prachtig om de samenwerking van deze twee te mogen aanschouwen. Ben ook zo benieuwd hoe Ibbey het zal ervaren als ze zelf pups heeft.

BLUE

JASZMINN

JIMMEY

JOHNNEY

KAYA

SADY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij feliciteren de baasjes met hun nieuwe puppekind en wensen hun allen een mooie toekomst toe. Sady, Kaya, Jimmey, Blue, Johnney en Jaszminn, wij hebben 8 geweldige weken met jullie mogen beleven. Wij wensen jullie een prachtig leven toe.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nest Rubey 26-08-2018. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *