Begin april puppy’s verwacht bij Schotse Collie kennel ‘ShelleyKidz’

Als de natuur ons goed gezind is verwachten wij begin april puppy’s uit de combinatie Ibbey of the Shelley Kidz en Unbelievable of the Loving Collies (Stevie).

Ibbey

Stevie

Dit bericht is geplaatst in 2021 - dracht Ibbey. Bookmark de permalink.

7 reacties op Begin april puppy’s verwacht bij Schotse Collie kennel ‘ShelleyKidz’

 1. avatar Monique schreef:

  Wat een spannende tijd

 2. avatar Monique schreef:

  Word nu wel erg spannend hè

 3. avatar Marleen schreef:

  Ja Monique, kan ieder moment gebeuren.

 4. avatar Ineke Boerema schreef:

  Januari jl. hebben we onze Golden Retriever, Dreamer, in moeten laten slapen. Het was een schat van een hond. Dreamer kwam bij toeval op ons pad toen hij 2 jaar oud was. Hij was opgeleid om te worden ingezet als hulphond. Helaas kreeg hij last van een hernia zodat hij zijn werk niet meer kon doen en vroegtijdig met pensioen ging.Omdat wij toen net zonder hond waren is hij bij ons gekomen. We zijn al 50 jaar gewend om honden om ons heen te hebben zodat het gemis van een huisdier enorm is. Onze eerste hond was een Boxer, Shira, zij is met ons mee verhuisd naar Kenia.Daar heeft zij een nestje gekregen waarvan we 1 pup hebben gehouden. Na Shira kwam Ukay, een Gordon Setter. Zij ging met ons mee naar Brazilië en kreeg daar een nestje. Haar zoon, Scott, kwam met ons mee terug naar Nederland. Na Scott hebben we weer een Gordon Setter gehad, Hunter. Na Hunter kwam Fairuz, een Tibetaanse Mastiff. Een ontzettend lieve grote lobbes. Hij is 13 jaar geworden en toen kwam Dreamer op ons pad. Wat betreft de aard en het sociale gedrag van de Schotse Collie denken we dat die goed bij ons past.We hebben voldoende tijd en aandacht om hem of haar een goede opvoeding te geven. Met vriendelijke groeten, Jaap en Ineke Boerema

  • avatar Marleen schreef:

   Dag Ineke en Jaap,

   Dank voor jullie bericht en interesse in Shelley Kidz. Helaas hebben wij meer aanvragen dan geboren pups en zijn wij genoodzaakt jullie te verwijzen naar andere fokkers waar pups verwacht worden. Informatie hierover kan je vinden op de website/facebook pagina van de Nederlandse Collie Club.

   Ons eerst volgende nestje hopen wij in het najaar te mogen verwelkomen. Maar ik kan niet uit je bericht opmaken of je hier op zou willen wachten. Zo ja, dan hoor ik het graag.

   Succes ermee.

   grtz. Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *