ShelleyKidz puppy terugkomdag.

Beste mensen,

We hebben de ShelleyKidz-puppyterugkomdag definitief kunnen vastleggen op zaterdag 14 mei a.s. In samenwerking met Kees van Gorp van Kynologen Club Tilburg hebben we een leuk programma opgesteld.

We verzamelen bij de Loonse en Drunense duinen om 12.00 uur. Daar zorgen wij voor wat te drinken met wat lekkers (worstenbroodje, eierkoek, krentenbol o.i.d.). Vervolgens maken we een heerlijke wandeling waarbij de hondjes los mogen lopen. Na de wandeling rijden we naar KC Tilburg waar Kees de koffie/thee klaar heeft staan. Kees verzorgt mede het middagprogramma voor ons op het terrein van de KC. Ook daar kunnen de honden los en is er voor de kinderen voldoende bewegingsvrijheid en aanbod om aan de activiteiten mee te doen. We gaan o.a. leuke spelletjes doen voor baas(jes) en/met hun honden. Ook gaan we actief in de weer met behendigheid en is er een demo vachtverzorging. Kees heeft voor jullie voor elk wat wils in petto, kortom het belooft een gezellige en actieve middag te worden. Omdat de meesten van jullie een eindje moeten rijden naar huis willen we bijtijds afsluiten met bbq. Kosten hiervan bedragen € 10,= pp. (kinderen gratis). De drankjes zijn geheel voor kosten van ShelleyKidz.

Zin om deel te nemen? Meld je dan aan via marleen@shelleykidz.nl.

Rest ons nog dat wij jullie in grote getale mogen ontvangen, hopen wij op mooi weer en een heel gezellige dag. Het programma met routebeschrijving(en) ontvangen de deelnemers ruimschoots van te voren.

Groetjes, Marleen en Anton

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *