Nieuw ingestuurde foto’s.

Ten eerste een aanvulling op mijn vorige bericht over de terugkomdag. Ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen van de deelnemers. Iedereen is zo enthousiast dat ik haast niet anders kan dan deze dag te herhalen. Gisteren sprak ik Kees van het Kyno Centre nog. Ook hij reageerde positief en merkte op dat hij het zo gezellig had gevonden.  Van Monique Marijnissen heb ik nog wat foto’s ontvangen die jullie kunnen terugvinden via de link in het vorige bericht.

We pakken de draad weer op en publiceren vandaag eerder ingezonden foto’s. Dit keer een ingezonden foto van Fame (nest Abbey)  en 3 x Fender (nest Cherrey) met zijn ‘buurmeisje en vriendin’ Tess.

Fame

Fender en Tess

Fender

Dit bericht is geplaatst in - Foto's nest Abbey 2010, - Foto's nest Cherrey 2010. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *