een berichtje van Tess

Hallo allemaal,wat zie ik eruit he?Dat gekke pak moest wel want mijn bazen hadden besloten dat ik gesterliceerd moest worden.Nu moet ik zeggen het zat wel lekker,ik kon alleen niet even krabben en bijten want het jeukte wel.Ik was in het begin nog een beetje suf en had niet door dat het eerst los moest voordat je gaat plassen.(tip?)De mensen waren wel flauw,zo Tess heb je je a-diploma,ga je zwemmen,denk je dat je een hazewind bent,doe je mee aan de hondenrennen etc.etc.HaHa!!Gelukkig voelde ik me na een dag of 2 weer helemaal oke.Mij baasje wist dat niet denk ik want ik mocht nog steeds niet rennen en met vriend Sem spelen,pas nadat ik weer bij de dokter was geweest haalden ze mijn bal weer te voorschijn. op de andere foto lig ik lekker op de bank bij de baas,hij is net als ik soms ook een beetje lui. Als de manden in elkaar staan is het net of je in een 5-sterren hotel bent,zo’n zacht bed,ik doe dan net of ik op vakantie ben.Hoewel mijn vrouwtje zegt dat wij(ik en Sem)altijd vakantie hebben!Puh ,van mij mag ze ook altijd thuis zijn wel zo gezellig! Groetjes Tess en Sem

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Een reactie op een berichtje van Tess

 1. avatar Monique schreef:

  Nou Tess ik vind je verhaal heel leuk .
  En ik zie wel dat jou leventje er goed uit ziet.
  En ja er zijn wel eens momenten dat het even iets minder gaat ,ik vond je er toch wel stoer uitzien met je mooie pak aan.
  Geniet maar weer lekker van je Vrije leventje.
  En slapen op de bank met een baasje is iets wat Fender ook graag doet
  Groetjes aan Sem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *