Nest Cherrey, d.d. 04-12-2011

De pups zijn gisteren verhuisd van de werpkist naar de puppyren. En …………. ze vinden het prachtig. Ze zijn meteen op ontdekkingstocht gegaan en hebben vervolgens samen met de nieuwe knuffeltjes gespeeld. We hebben ze ’s avonds niet meer gehoord, zo moe waren ze.

 

Cherrey is weer helemaal opgeknapt. Waarschijnlijk heeft ze geen melkklierontsteking gehad maar een hardnekkig virus. Mable heeft afgelopen week dezelfde  symptomen gehad. Wat was die hond ziek! We hadden echt met haar te doen. Gelukkig is ze nu weer helemaal opgeknapt. Complimenten aan de dierenarts die haar heeft behandeld.

Het virus is geheel langs de pups heengegaan. Ze groeien fantastisch en ook qua ontwikkelling gaat het ze voor de wind. Ze krijgen nu 4 x per dag vast voedsel (pap en vlees). Voor Cherrey betekent dat weer een beetje rust. Nu houdt ze zich vooral bezig met de verzorging van de pups en door met ze te spelen. Ze is nog steeds heel zorgzaam en lief voor de pups en gaat regelmatig bij de ren kijken of het nog allemaal goed gaat met haar kroost.

Filmpje nest Cherrey, d.d. 04-12-2011

Dit bericht is geplaatst in Foto's nest Cherrey 2011. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *