Bericht van Gispey

Dag lieve mama en Marleen en alle anderen.
Ik woon nu al best een tijdje bij mijn nieuwe baasjes en er is zoveel te beleven.
Ik woon samen met Sweety, die lijkt op mij maar is al groot en heeft een andere kleur.
Met Sweety kan ik fijn spelen en we gaan altijd samen wandelen.
Sweety speelt dan met de bal. Gaaf joh…. Baasje schopt de bal heel ver weg en Sweety
brengt hem weer terug. Ik ren dan met Sweety mee en probeer de bal ook te pakken.
Sweety’s bal is zo groot dat ik hem nog niet kan pakken.
Daarom heb ik van het baasje een kleine bal gekregen en ik kan het al best goed.
Achter de bal aanrennen en dan terugbrengen naar het baasje.
Soms ga ik liever graven in de bergjes zand die we tegenkomen. Baasje vraagt dan of ik mollen ruik maar toen ik zo’n beestje vond mocht ik hem niet eens opeten.
Op de terugweg moet ik altijd een stukje aan de lijn dan komen er soms van die dingen langs die heel hard brommen. Baasje zegt dan “let op” en Sweety gaat dan altijd in het gras zitten. Ik wil dat ook wel leren dan mag ik misschien ook wel zonder lijn mee maar het is nog best moeilijk. Ik vind het zo eng als die grote dingen langskomen dat ik helemaal vergeet te gaan zitten. Baasje zegt dan”Gispey let op…zit”en dan weet ik het weer en ga ik wel zitten. Baasje vind dat al heel knap van mij omdat ik nog zo klein ben.
Ik krijg dan altijd een snoepje. In ons huis woont nog een beest met net zo’n lange staart als ik.  Die ligt altijd op de bank en wil nooit met mij spelen. Maar nu weet ik hoe het moet……………… Ik ren heel hard naar de bank en dan spring ik en dan…….zit ik zomaar op de bank. Baasje moet dan best lachen maar poes gaat dan gauw naar zijn klimpaal en
ik heb het al geprobeerd maar daar kan ik nog niet bij. in de kamer staat ook nog een hok met een beest met hele lange oren. Die is zo lief. Als ik naar hem blaf komt hij altijd naar me toe. Soms zet het baasje het hok open. Dan krijgt het beest eten.
Lekker joh! Ik probeer dan ook altijd gauw even in het hok te kruipen om mee te eten.
Baasje zegt dan “gekke hond je bent toch geen konijn?”
Dan moet ik uit het hokje komen en krijg ik ook een stukje wortel.
Nu moet ik even in mijn eigen huisje want het baasje moet nog weg.
In mijn huisje liggen ook nog veel speeltjes en een kussen en ons dekentje dus ik vind dat best fijn. Eventjes lekker uitrusten….

Dag allemaal
Gispey

p.s Het baasje stuurt ook nog wat foto’s mee

Dit bericht is geplaatst in Foto's nest Cherrey 2011. Bookmark de permalink.

Een reactie op Bericht van Gispey

 1. avatar Monique schreef:

  Zo te lezen en te zien heb jij een goed huisje gevonden.
  Leuk is het zeker als er meer beesten met je kunnen spelen.
  Dougglass vind de kat wel leuk maar de kat hem niet zo,dus dat is nog geen speel maatje geworden.
  Maar zijn grote broer doet de hele dag niets anders dan spelen met hem.
  Tot 28 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *