Puppies

 • Abbey
Puppies 2010 diversen

Diverse foto\'s van de pups geboren in april/mei 2010.

Tweede nest Abbey

Foto\'s van de pups geboren op 8 mei 2010 uit de combinatie Abbey of the Shelley Kidz en Chianti (CH Cerutti du Clos de Seawind). Pups: 6 sable reutjes en 4 sable teefjes.

Derde nest Mable

Foto\'s van de pups geboren op 5 mei 2010 uit de combinatie Mable (Romantasy of the Loving Collies) en Ted (Still the One of the Loving Collies). Pups: 1 bluemerle teefje, 1 tricolour teefje en 4 tricolour reutjes.

Eerste nest Cherrey

Foto\'s van de pups geboren op 30 april 2010 uit de combinatie Cherrey (Cha-Cha of the Shelley Kidz) en Bowie (Easy Lover of the Loving Collies). Pups: 1 bluemerle reutje, 3 tricolour reutjes en 3 tricolour teefjes.

Eerste nest Abbey

Foto\'s van de pups geboren op 6 maart 2008 uit de combinatie Abbey of the Shelley Kidz en Yusta (\'Ch.Malouine\'s On a Threshold of a Dream\'). Pups: 2 tricolour teefjes, 1 tricolour reutje, 2 bluemerle teefjes en 1 blue merle reutje.

Tweede nest Mable

Foto\'s van de pups geboren op 22 november 2006 uit de combinatie Mable (Romantasy of the Loving Collies) en Fjurdi (Malouine\'s Twilight Zone). Pups: 3 bluemerle teefjes en 1 tri reu.

Eerste nest Mable

Foto\'s van de pups geboren op 28 juli 2005 uit de combinatie Mable (Romantasy of the Loving Collies) en Ted (Still the One of the Loving Collies). Pups: 1 tri reutje, 1 tri teefje, 1 bluemerle teefje.

12 reacties op Puppies

 1. avatar Tonnie van der gun schreef:

  Hallo,
  Wij zijn geintresseerd in een van de pups. Is er een wachtlijst? Onze voorkeur gaat uit naar blue merle maar het karakter is het belangrijkst. We hebben altijd honden gehad en na het overlijden van onze laatste hond alleen nog maar raskatten en een HTK hier!
  grioetjes en sucses met de kleintjes en mama

  • avatar Marleen schreef:

   Hallo Tonnie,

   Bedankt voor je bericht en interesse in ShelleyKidz. In principe zijn de bluemerle’s niet meer beschikbaar. De reutjes zijn sowieso besproken en het teefje is in principe gereserveerd. We hebben nog tricolor teefjes en reutjes beschikbaar. Als je zo vriendelijk wilt zijn je volledige naam, adres en telefoonnummer door te geven, dan neem ik komende week contact met jullie op.
   Vast bedankt en groetjes,
   Marleen

 2. avatar Marjolein schreef:

  Al jaren zijn wij verslaafd aan “de collie” en lopen er altijd wel 2(soms 3) colliedames
  op onze boerderij.
  Tot ons grote verdriet is onlangs onze oudste dame overleden.
  Nu zoeken we voor haar jongere zus (en natuurlijk ook voor onszelf) een lief speelkameraadje.
  Liefst een tricolor teefje.
  Een is zo alleen…………….

 3. avatar Nicole Martens schreef:

  Hallo,
  Wij wilde weten of er nog een puppie beschikbaar is. Wij wonen in Etten-leur en zijn opzoek naar een goed wandelmaatje omdat ik door spieraandoening moeilijk kan sporten. Wij zijn dieren liefhebbers en onze huiskat en 2 konijnen kijken uit naar een nieuw speelmaatje.
  Wij zijn helemaal weg van de Shelley, prachtige hond, goed karakter en niet te groot.
  We hoern graag van je! Groetjes Nicole en Stefan

  • avatar Marleen schreef:

   Nicole en Stefan,

   Helaas, wij hebben geen pup meer beschikbaar. Alle pups uit het laatste nest (november 2011) zijn begin januari verhuisd naar hun nieuwe baasjes.
   Ik adviseer je een kijkje te nemen op http://www.schotseherdervrienden.nl of http://www.collieclub.nl voor een betrouwbaar adres waar je een pup kunt kopen.
   Of er momenteel pups beschikbaar zijn weet ik niet. Daarvoor kan je bovengenoemde sites raadplegen (meestal onder de tab: nesten of pups).
   Mocht je nog vragen hebben dan kan je te allen tijde contact met me opnemen. Succes ermee.

   Groet, Marleen

 4. avatar hope schreef:

  hey ik zou graag binnenkort een nieuw maatje in huis willen nemen en ik ben nog al geintreseerd in de collie ik heb alleen wel een paar vragen ten eerste wat is ongeveer de gemiddelde prijs van een collie want dat kan ik moeilijk vinden en hoeveel uurtjes moet een collie ongeveer buiten zijn per dag

  btw jullie hebben erg mooie honden mijn complimentenx

 5. avatar a. van kruijsbergen schreef:

  hoi

  Ik vroeg me af of er nog blue merles beschikbaar zijn?
  Wij hebben jaren collies gehad en na het overlijden van onze vorige collie zijn we
  wel weer toe aan een nieuw maatje.
  Hoewel wij het karakter het belangrijkste vinden, willen we toch graag een blue merle. Dit omdat we de andere kleurtjes al een keer gehad hebben en de blue merle ontbreekt nog 😉

  Ik hoor het graag.

  Mvg. Antoinette

 6. avatar Margriet Degeling schreef:

  Onze Desi uit het tweede nest van Mable, wordt een bejaarde tante met haar 9 jaar. Ze is altijd heel rustig op de achtergrond geweest, heeft nooit een hondenpoot verkeerd gezet en is een stabiele factor in ons hondenbestand geweest. Vraagt om aandacht als het haar uitkomt en laat alles rustig over zich heen komen. Ik vind het heel leuk om te lezen dat haar moeder nog leeft, die is tenslotte nu 12 jaar. Dit was een update pas na 9 jaar, maar ik vond het leuk om nu even te reageren.

 7. avatar Carla Duijster schreef:

  Hallo
  Ik ben op zoek naar een maatjevoor onze collie Nicah.
  Verwacht u misschien komend jaar een nestje?
  We willen graag een reu.
  Ik hoor het graag van u.
  M.v.g. Carls

 8. avatar Tanja schreef:

  Dag Marleen

  Ik begrijp dat je pups hebt en ik ben op zoek naar een.
  Is er nog een plekje op je wachtlijst?

  Vriendelijke groet Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *