Mable, 4 oktober 2015

Ik had me zo verheugd op dit weekend. Mooi weer en geen afspraken van betekenis. Een ultiem weekend om samen met de hondjes bezig te zijn. Gisterenmorgen vroeg dus met 4 vrolijke viervoetertjes naar het bos. Dat veranderde als donderslag bij heldere hemel.
Vol enthousiasme vlogen de hondjes m’n auto uit voor een heerlijke wandeling en spelen met de bal. Maar Mable bleef staan. Stokstijf!! Ze stond daar helemaal verstijfd en mijn eerste gedachte ging uit naar een herseninfarct oid.
Naar de dierenarts. Het bleek niets met de hersenen te maken. Er zijn foto’s gemaakt van haar rug en buik.

Het kan zijn dat ze haar rug bezeerd heeft door ongelukkig uit de auto te zijn gesprongen. Echter de buikfoto’s hebben helaas een tumor aan de darmen laten zien.
Dit gezwel zorgt voor veel vochtvorming in haar buik en zal nu of binnen afzienbare tijd klachten gaan geven. Voor ons is het op dit moment nog niet helemaal duidelijk of het voorval van gisteren door haar rug of door haar buik wordt veroorzaakt.

We weten nu wel dat we Mable niet lang meer bij ons zullen hebben.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *