Pups vliegen uit

Het is nu zondag 8 januari. Vanmorgen is de laatste pup (Goofey) met zijn nieuwe eigenaar mee gegaan. Wij zijn heel blij dat de pups van Cherrey en Bowie stuk  voor stuk een fantastisch nieuw ‘huis’ hebben gevonden met zeker ook fantastische nieuwe baasjes. Wij wensen de pups en hun nieuwe baasjes dan ook een heerlijke toekomst toe en hopen dat zij heel veel jaren van elkaar mogen genieten. Langs deze weg wil ik het team van dierenartsenpraktijk Taxandria in Breda bedanken voor hun begeleiding voor, tijdens en na de dracht van Cherrey. Met name Ineke, Frank, Marion en Linda……………..bedankt dat wij weer op jullie vertrouwen konden rekenen. Wederom een woord van dank voor de hulp en inzet van Angelique bij de opvang van de pups. Ik weet dat het oppassen haar soms zwaar viel want dit nestje bestond niet uit de rustigste pups. Ze waren duidelijk aanwezig en hun levendigheid werd ook ons weleens teveel.

Desondanks kijken we terug op 8 heerlijke weken waarin we hebben mogen genieten van 9 nieuwe leventjes. Leventjes die zich in die 8 weken ontwikkelde van 9 wriemelige wezentjes tot 9 prachtige pups. Dat is en blijft prachtig om te mogen ervaren. Weken waarin we ook kennis hebben gemaakt met geweldig enthousiaste pupkopers die verliefd bij de puppyren hun puppy aanschouwden en  …………………. die de 8 weken amper konden afwachten.

Ik ben trots op Cherrey die weer heeft bewezen een perfect moedertje te zijn en trots op Mable en Abbey die al die drukte hebben moeten trotseren. Wat een schatten van honden.

En nu …………………..nu is het stil in huis!

Marleen

Dit bericht is geplaatst in Foto's nest Cherrey 2011. Bookmark de permalink.

4 reacties op Pups vliegen uit

 1. avatar Monique schreef:

  Bij jullie de stilte in huis en bij ons juist meer drukte.
  Een heerlijk ventje hebben we weer.
  En ook met hem zullen we veel plezier gaan beleven.
  Bedankt voor alle goede zorgen .

 2. avatar Marjolein schreef:

  En dan is er ineens een week voorbij.
  Een week met heel veel plasjes dweilen en kleedjes wassen (Marleen hoe deed jij dat met 9 van die druktemakers?) vermoeiend maar ach ze is nog zo jong.
  Een week met veel knuffelen, spelen met de kinderen en met de grote hond.
  Fijn dat Gispey iets eerder mocht komen nu hadden we echt een weekje allemaal vrij.
  En dan ineens heeft ze het ontdekt: rennen naar de achterdeur om naar buiten te mogen voor een plasje (natuurlijk lukt dat nog lang niet altijd) rennen achter de bal aan en ook weer terugbrengen (wow ze kan het al), komen als ze je roepen en dan ook netjes gaan zitten
  (krijgt ze een klein brokje als beloning).Wat een slimme meid.
  Gispey heeft ons hart gestolen en haar eigen plaatsje in ons gezin nu al weten te vinden.
  Marleen bedankt voor zo’n fantastische hond.

 3. avatar eric en nancy schreef:

  Beste broertjes en zusjes,

  Wij hebben onze baasjes gevraagd een berichtje naar jullie te schrijven zodat jullie weten hoe het met ons gaat. Het gaat goed. We doen bijna alles goed. eten. slapen, plassen en poepen vooral de laatste 2 vinden ze toch het leukst als wij dat buiten doen. We mogen iedere dag naar het grote bos en ’s ochtends vroeg gaan we naar het kleine bosje bij ons in de buurt. Vind het vrouwtje niet altijd even leuk want gipsey en ik (gismo) doen graag van richting veranderen en dan komen onze lijnen door de war. lache…. ’s Middags gaan we altijd naar het bos, lekker ravotten en spelen en oh ja ook plassen en poepen. Wij zijn ook net begonnen met puppysocialisatie. phu alsof wij niet sociaal zijn!!!, maar onze baasjes vinden het belangrijk dus doen we ons best. Wat wij tot nu toe geleerd hebben??? Dat het vooral een tijd is dat we heeeeel veeeel snoepjes krijgen als we een kunstje gedaan hebben, nou dan doen we die toch want die snoepjes zijn wel erg lekker. Verder hebben ze hier ook katten . Wat een kattekoppen zijn het. Eentje valt wel mee maar de andere doen blazen als wij blaffen snap je dat nu? hoe moeilijk is het nu om te blaffen, je doet je bek open en zegt waf, nee zij moeten weer zo nodig miaauw zeggen. Nou we doen het lekker niet hoor en als we dan naar ze blaffen zegt het vrouwtje het zijn lieve poezen. Tja geloven jullie het??? We gaan nu stoppen met schrijven want we krijgen een borstelbeurt. lekker even alle aandacht van onze baasjes en de katten?? nou ja die bekijken het maar even lekker. Mannen (en vrouwen) tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *