Pups vliegen uit

Het is nu zondag 8 januari. Vanmorgen is de laatste pup (Goofey) met zijn nieuwe eigenaar mee gegaan. Wij zijn heel blij dat de pups van Cherrey en Bowie stuk  voor stuk een fantastisch nieuw ‘huis’ hebben gevonden met zeker ook fantastische nieuwe baasjes. Wij wensen de pups en hun nieuwe baasjes dan ook een heerlijke toekomst toe en hopen dat zij heel veel jaren van elkaar mogen genieten. Langs deze weg wil ik het team van dierenartsenpraktijk Taxandria in Breda bedanken voor hun begeleiding voor, tijdens en na de dracht van Cherrey. Met name Ineke, Frank, Marion en Linda……………..bedankt dat wij weer op jullie vertrouwen konden rekenen. Wederom een woord van dank voor de hulp en inzet van Angelique bij de opvang van de pups. Ik weet dat het oppassen haar soms zwaar viel want dit nestje bestond niet uit de rustigste pups. Ze waren duidelijk aanwezig en hun levendigheid werd ook ons weleens teveel.

Desondanks kijken we terug op 8 heerlijke weken waarin we hebben mogen genieten van 9 nieuwe leventjes. Leventjes die zich in die 8 weken ontwikkelde van 9 wriemelige wezentjes tot 9 prachtige pups. Dat is en blijft prachtig om te mogen ervaren. Weken waarin we ook kennis hebben gemaakt met geweldig enthousiaste pupkopers die verliefd bij de puppyren hun puppy aanschouwden en  …………………. die de 8 weken amper konden afwachten.

Ik ben trots op Cherrey die weer heeft bewezen een perfect moedertje te zijn en trots op Mable en Abbey die al die drukte hebben moeten trotseren. Wat een schatten van honden.

En nu …………………..nu is het stil in huis!

Marleen

Dit bericht is geplaatst in Foto's nest Cherrey 2011. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *