Bericht van Rif (Ginny)

Onlangs heb ik een berichtje van Rif (Ginny) ontvangen. Ze beschrijft haar eerste dag bij haar nieuwe gezin. Ik wil het jullie niet onthouden. Hier komt ie.
Beste Marleen en Anton,

Hieronder even een berichtje van Rif.

Nou dat was wat zeg dat ritje in de auto. Ik was wel even een stresskipje.
Kon het eerste half uur niet ophouden met geeuwen:).
Maar mijn nieuwe baasjes zijn lief. Eenmaal mijn plekje gevonden bij Niels op zijn schoot was het ritje goed te doen. Ik was af en toe ook wel even nieuwsgierig wat er buiten allemaal voorbij kwam razen.

Toen we op de plek van bestemming waren mocht ik eerst de tuin verkennen.
Loop ik toch tegen een hele vreemde hond op. Gelukkig viel het allemaal mee en was de hond aardig. Mijn poging om met haar te spelen werd goed ontvangen. Daarna gingen we allemaal naar binnen. Wat een trappen heeft dat huis. Wel een beetje balen want ik kan nog geen trap lopen en volgens mij willen ze ook niet dat ik dat nu al leer. Ik wordt telkens teruggestuurd als ik naar de trap loop.

Gelukkig nam Niels me mee door het hele huis en zo zag ik toch waar ik ging wonen vanaf vandaag. Prima huis. Lekker gegeten en mijn nieuwe slaapplek gevonden. Ze hebben zowel een mand als een fijn dik kussen voor me gehaald. Dat ligt toch wel heerlijk en met het dekentje van ‘thuis’ kan ik daar wel aan wennen.

Mijn eerste slaapje gedaan en nadat ik in de tuin mijn plasje gedaan had, ben ik maar eens op verkenning uitgegaan, want nieuwsgierig als ik ben wil ik toch wel weten wat er allemaal voor leuks in dit huis ligt. Veel speeltjes en wiebelende tenen. Ben eigenlijk helemaal nergens bang voor, dat vinden mijn baasjes toch wel heel erg knap geloof ik. Ze noemen me Rif, tenminste dat denk ik, zo klinkt het wel een beetje. Zal er eens wat beter op gaan letten.

Tja en toen werd het avond en ging iedereen naar bed. Ik ook dus. Daar had ik eigenlijk helemaal nog niet zo’n zin in. Maar moet zeggen, eenmaal in mijn doos met alles erop en erin, lag ik snel in dromenland. Vanmorgen om 5.00 uur moest ik plassen en samen met mijn baasje mocht ik dit weer even in de tuin doen. Wat een weer buiten, ik werd zeiknat van al die regen.
Nee, ik was blij dat ik daarna weer lekker mocht krullen in mijn doos.

Kon er vanmorgen ook niet uitkomen. Nog lekker even op mijn rugje, uitstrekken, keertje geeuwen, maar toen toch er maar uit. Lekker gegeten en daarna mocht ik mee naar het bos. Dat was leuk! Kon niet de hele weg zelf lopen, dat was te ver, maar toen mocht ik lekker op de armen van het grote baasje Anique. Wicker is ook leuk, daar lig al af en toe wel eens tegenaan, lekker warm.

Oh ja, vanmorgen kwamen er ook nog mensen naar me kijken. Oma en een tante geloof ik. Ook hele lieve mensen, vooral oma. Ik kreeg van haar een nieuwe knuffel en een leuke kalkoen om mee te spelen.

Jullie horen, het gaat heel goed met me. Volgens mij ga ik morgen op de foto. Zal vragen aan mijn baasjes of ze jullie de foto ook opsturen.

Zal jullie over een paar dagen nog meer vertellenŠ nu ga ik nog even spelen.

Daaaaaaaggggg, dikke knuffel van mij.

Rif

 

Dit bericht is geplaatst in Foto's nest Cherrey 2011. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *